Top
 

Dinner

Cold starters

Bread with spreads

Pull-apart bread from baker Piet | various spreads | butter | 6

Mackerel

Olive oil | tomato | basil | 11

Crab trio

Salad | cookie | cream | lobster caramel | 13

Marinated salmon

Mustard | dill | sweet and sour cucumber | 12

Duck thigh

Candied | rilette | mango | sesame | 12.5

Vitello Tonato

Veal | grilled tuna | fried capers | 12.5

Simmentaler Beef carpaccio

Truffle mayonnaise | sundried tomato | pine nuts | Parmesan cheese | 12.5

Sandwich 

Goat cheese | Naan bread | red beets | port caviar | 9.5

Collection of starter dishes

Four starters, selected by the chef | 13.5

Soups  & warm starter dishes

Tomato soup 

Basil | sour cream | 7

Tom kha kai

Thai coconut soup | chicken | red pepper | lemongrass | 9

Parsnip soup 

Walnut | green herbs | 8.5

Scallops & Prawns

Saffron risotto | prawn crackers | 13.5

Pigeon breast fillet

Tarte Tartin | red onion | apple syrup | pistachio | 14

Mushrooms in beer batter 

Truffle cream | Bourguignon herbs | 8.5

 

Main courses

Veal Tomahawk steak 350 grams
Rib-eye with bone | grilled | black garlic sauce | 35

Veal rib-eye 200 grams
Grilled | black garlic sauce | 26

Cod fillet
Pearl couscous | tomato foam | grilled tomato | 23

Salmon fillet
Spinach | white wine sauce | 22.5

Catch of the Day
Catch of the day | day price

Free-range cockerel
Stuffed with mushrooms | porcini sauce | candied potato | 23.5

Entrecôte MRIJ (Maas/Rijn/IJssel)
Aged for 28 days in our aging cabinet | thyme sauce | 30

Tournedos
Tenderloin steak | veal gravy | 29.5

Surf & turf
Tenderloin steak | veal gravy | garlic prawns | 34.5

Gaasterland pork duo
Pork fillet | slow cooked pork belly | peanut and lemongrass sauce | 22

Mushrooms in beer batter 
Truffle cream | Bourguignon herbs | 18

Curry of heirloom vegetables 
Sweet omelette | parsnip | black carrot | 20

Chef’s tasting

Culinary dishes for those who want to tickle their taste buds extensively.
Get ready to be surprised…!
We prefer to serve the tasting session menu per table.

5 courses 50.00
6 courses 59.50

Do you have an allergy? Please inform your waiter before ordering

Despite our careful preparation, it is possible that ther is still hail in your game

Desserts

Crème Brûlée

Various preparations of blood orange | 10

Dame blanche

Vanilla ice cream | warm chocolate sauce | whipped cream | 9

Snickers DLB

Chocolate | peanut ice cream | caramel | 9

Homemade wafer

Amarena cherries ice cream | whipped cream l 8.5

Ice cream tartlet

Sibérienne omelette | roasted egg white | cake | 8.5

Dessert tasting selection from 2 persons

Dessert tasting selection to share | 12

Cheese board

Fig bread | nuts | 12

Coffee with treats

 Coffee with various sweet delicacies | 5

Wine pairing

Ask for our wine menu or let us match the wine to the courses of your dinner.

bekijk onze wijnkaart >

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August
De Lunterse Boer zit niet stil in deze tijd.
We hebben de volgende 4 nieuwtjes voor je:

• Genieten van heerlijke menu's bij je thuis
• Genieten van een heerlijke paas high-tea thuis
• Even in alle rust, midden in het bos werken op een veilige plek
• Er even helemaal in je eentje tussenuit om de druk, stress of spanning een plekje te geven.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie!




De Lunterse Boer is deels gesloten


In verband met het coronavirus zijn wij grotendeels gesloten t/m 28 april. Mochten er tussentijds wijzigingen zijn dan houden we u op de hoogte!

We leven met iedereen mee die de gevolgen van het coronavirus moet ondervinden!

We zijn voor vragen per mail te bereiken via receptie@lunterseboer.nl .