Top

Restaurant

Lekker lunchen, uitgebreid dineren of even tot rust komen met een High Tea of High Wine.

Hotel

Al onze achttien kamers hebben uitzicht op groen met een eigen terras of balkon.

Vergaderen

Al onze vergaderzalen hebben deuren naar buiten, airco en zijn van alle gemakken voorzien.

Waarom de Lunterse Boer?

Wij zijn geen onderdeel van een keten, maar een modern horecabedrijf met een eigen karakter. Al sinds 1953 is de Lunterse Boer een begrip. Maatwerk is een van onze specialiteiten, natuurlijk is niet alles mogelijk maar wij maken graag met u een afspraak om uw diner, familieweekend of vergadering te bespreken.

Wij zijn een hotel, restaurant en vergadercentrum, maar vooral een plek die deze drie elementen combineert. Zo zijn wij een zeer geschikte plek voor speciale gelegenheden. Wij helpen u met het organiseren van familie diners, weekenden en vergaderingen. Elke dag doen wij ons best voor onze gasten.

Natuurlijk genieten

Ons keukenteam bereidt dagelijks zelf alle gerechten. Geen pakjes of zakjes. Terwijl zij druk bezig zijn met de voorbereiding worden slechts 3km verderop onze eieren vers gelegd, komen leveranciers langs met verse producten en rijpt ons rundvlees in de dry age kast. Wij nemen de tijd voor ons eten en dàt proef je.

Lunch

Wij zijn elke dag geopend voor lunch van 12.00 tot 16.30

Kies uit de gerechten van onze lunchkaart, met onder andere soepen, maaltijdsalades, broodjes, plates en borrel hapjes of kies voor ons dagelijks wisselende lunch menu van twee of driegangen tot 15.00.

Diner

Wij zijn elke dag geopend voor diner vanaf 17.30

Maandag t/m zaterdag serveren wij onze dinerkaart. U kunt kiezen uit de gerechten of u laten verrassen door onze keuken. Op zondag kunt u kiezen voor een wekelijks wisselend menu of kiezen uit de gerechten van de zondagkaart.

High Tea

Heerlijk genieten van hartige en zoete high tea hapjes met thee of koffie. Al vanaf twee personen te reserveren. U kunt dit ook online reserveren, minimaal 24 uur van tevoren en graag bij de reservering vermelden. Op zaterdag kunt u uiterlijk om 13.30 starten met de high tea i.v.m. diner. Bekijk hier de inhoud en de prijs van de high tea.

High Wine

Pak even een gezellig moment met 8 amuses en een paar glazen wijn.

Vanwege het drukke diner kunnen wij helaas niet de High Wine serveren op zaterdag. Bekijk de inhoud van onze High Wine hier.

Boek uw tafel

Reserveer gemakkelijk hier uw tafel online voor lunch of diner. Komt u met 8 of meer personen? Stuur ons dan een mail of bel ons

Boek uw kamer

Reserveer simpel en snel hier uw kamer. Kies voor een van onze kamers of maak gebruik van een van onze arrangementen.

Vergadering plannen

Vraag hier naar de beschikbaarheid van onze 3 vergaderruimtes. Wij hebben verschillende vergaderarrangementen om uit te kiezen, maar wij kunnen deze aanpassen in overleg.

Agenda

Wij organiseren regelmatig speciale avonden. Niet alleen tijdens feestdagen zoals pasen, moederdag en kerst, maar ook onze eigen evenementen. Zo hebben wij al meerdere jaren een bourgondische wildavond. Bekijk hier onze agenda. Voor alle informatie over Kerst bij de Lunterse Boer kunt u hier terecht.

Cadeaubon

Opzoek naar een speciaal cadeau? Wij kunnen speciaal voor u een cadeaubon ontwerpen. Kies uit een van onze ontwerpen en voeg eventueel een persoonlijke text toe. Bekijk hier meer over onze cadeaubonnen.

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August