Top
 

Cadeaubon

Wilt u graag een speciaal cadeau geven? U kunt bij ons kiezen voor een speciale cadeaubon. Als u een aanvraag indient via het formulier hieronder, dan zullen wij u verder helpen aan een mooie cadeaubon om te geven aan familie, vrienden of medewerkers. U kunt kiezen uit een van de onderstaande templates.

#1 Champagne

#2 Zwaluwen

#3 Mus

#4 Groen

#5 Kerst

U krijgt de bon na betaling opgestuurd als .jpg op A4 formaat met een unieke code. U kunt de bon rechtstreeks doormailen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze uit te printen en eventueel in te lijsten of verder te versieren om daarna cadeau te geven. Bij al onze templates houd u ruimte over om eventueel een persoonlijk boodschap te zetten.
Graag hier alleen vermelden welke persoonlijke tekst u op de bon wilt, onder vindt u ruimte om eventuele extra opmerkingen te plaatsen.
Graag hier eventuele andere waardes of opmerkingen vermelden.
Naar aanleiding van uw aanvraag zullen een cadeaubon voor u ontwerpen. Na betaling zullen wij deze naar u mailen. Het is mogelijk om bij ons te betalen met PIN, contant geld of om het bedrag over te maken. Graag hierboven vermelden op welke manier u graag uw cadeaubon wilt afrekenen.
Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August