Top

Disclaimer

For the English version click here

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze ligt bij ons ter inzage en kan op verzoek kosteloos worden toegezonden, ook kunt u deze vinden op de website van de KHN (https://www.khn.nl/tools/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands). De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

 

Aanvullend op de UVH hebben wij de volgende voorwaarden:

Groepen 

 • Reserveringen vanaf 6 kamers vallen onder de annuleringsvoorwaarden groepen (Artikel 9.2.2 en 9A.2.2. van de UVH en).

Prijzen 

 • Tenzij anders vermeld zijn al onze prijzen inclusief BTW.
 • De toeristenbelasting wordt elk jaar aangepast. (2023: € 2,00 p.p.p.n.)

 

Algemeen

 • Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer en algemene voorwaarden.

 

Privacy verklaring

 • U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.
 • Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.
 • Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

 • Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
 • De Lunterse Boer aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
 • De Lunterse Boer is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve prijzen of informatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Beschikbaarheid

 • De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

 

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

 • Het auteursrecht op deze website berust bij de Lunterse Boer of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan de Lunterse Boer. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door de Lunterse Boer.

 

Overige algemene bepalingen

 • De Lunterse Boer heeft het recht om extra schoonmaakkosten in rekening te brengen wanneer er een dermate vervuiling is gemaakt in een van onze ruimtes. De volgende kosten voor de extra schoonmaak brengen wij in rekening*:

 

Lakens, vanaf € 20,00

Matras, vanaf € 50,00

Tapijt, vanaf € 50,00

Gordijnen, vanaf € 50,00

Overige schoonmaakwerkzaamheden licht, vanaf € 40,00

Overige schoonmaakwerkzaamheden middel, vanaf € 60,00

Overige schoonmaakwerkzaamheden groot, vanaf € 80,00

Rook of overige geur, vanaf € 150,00

 

*Wanneer door uw toedoen de kamer en/of overige ruimtes niet meer verhuurd kunnen worden voor een volgende gebruik, wordt er bovenop de schoonmaakkosten de overnachtingkosten/ dervingskosten van de ruimte per nader te bepalen tijdsbestek gerekend.

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August
Vanaf 1 juni 2020 - 12.00 uur is reserveren voor het restaurant weer mogelijk!

Reserveren kan alleen telefonisch voor:
Lunch - 12.00-13.15 uur of vanaf 13.30 uur
Diner - 16.30-19.15 uur of vanaf 19.30 uur

Voor het terras is reserveren niet mogelijk, omdat we geen plaats binnen kunnen garanderen als het slecht weer wordt.

Het hotel blijft geopend. We werken uiteraard volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.

We zien er naar uit om u weer te verwelkomen in ons gezellige restaurant of op ons mooie terras!

Reserveren voor het restaurant
Luxe vakantievilla
Heerlijk genieten van een luxe vakantie in de Lunterse Bossen
Vanaf vrijdag 5 januari verwelkomen we jullie graag weer bij ons in het restaurant
Wijn zijn gesloten t/m donderdag 4 januari.