Top
 

Familieweekend

Organiseert u binnenkort een familiedag en bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? De Lunterse Boer heet u van harte welkom. Wij bieden u de perfecte combinatie van heerlijk eten en optimaal genieten in een prachtige omgeving. Bekijk snel alle mogelijkheden en maak online uw reservering.

Geniet van een heerlijk diner tijdens de familiedag op de Veluwe

Dineren met de hele familie aan een lange tafel met uitzicht op een groene en inspirerende omgeving. Ziet u het al voor u? Onze keuken bereidt de lekkerste gerechten voor u, bestaande uit seizoensgebonden producten. Uiteraard werken we uitsluitend met verse producten om u de beloofde kwaliteit te kunnen garanderen. Bij ons kunt u zelf uw menu samenstellen, bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht en/of hoofdgerecht voor een vaste prijs:

  • 2-gangen: hoofgerecht en keuze uit een voorgerecht of dessert;
  • 3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert;
  • 4-gangen: voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert;
  • 5-gangen: voorgerecht, twee tussengerechten, hoofdgerecht en dessert.

Dit keuzemenu serveren wij van maandag tot en met zaterdag van 17:30 tot 21:30 uur. Komt u liever lunchen in ons restaurant tijdens de familiedag op de Veluwe? Dat kan natuurlijk ook. U geniet van verse soepen, salades en diverse belegde broodjes. De lunch serveren we elke dag van de week van 12:00 tot 16:30 uur. Vergeet niet om van tevoren een plaatsje te reserveren in ons restaurant.

Overnachten in de natuur tijdens een familieweekend op de Veluwe

Wilt u van de familiedag een familieweekend maken omdat er zoveel te beleven is op de Veluwe? Wij bieden diverse kamers aan. U heeft keuze uit een standaardkamer, kamer deluxe of onze junior suite. Of maak gebruik van onze arrangementen tijdens het familieweekend op de Veluwe. Bekijk ons aanbod online en vergeet niet tijdig te reserveren. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden betreft een familieweekend op de Veluwe? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0318-483657.

Andere bezoekers bekeken ook:

High tea Veluwe | Inspirerende vergaderlocaties | Uit eten Barneveld

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August