Top
 

Uw hond mee

Lekker met de hond wandelen in het bos is ontspannend. Nog lekkerder is daarna een kop koffie op ons zonnig terras, of een lekkere lunch terwijl de hond geniet van wat welverdiend water. Dit hoeft niet het enige te zijn. We hebben twee van onze Deluxe Kamers aangepast zodat je kan overnachten met je hond. Let op, we hebben slechts twee kamers geschikt voor honden en we maken geen uitzonderingen.
Wij verwachten dat het een brave hond is en het is niet toegestaan om uw hond alleen in de kamer te laten. Wij berekenen €12,50 per kamer per nacht extra voor uw hond. Interesse? Mail of bel ons dan om te kijken of de kamers nog beschikbaar zijn. Deze kamers zijn populair, dus op tijd boeken is slim om het niet mis te lopen.

Onze twee kamers die geschikt zijn voor honden zijn Deluxe kamers:

Deluxe room

Tweepersoonbed
Badkamer met bad
Nespresso koffiemachine
Minibar
Eigen terras of balkon
Gratis WiFi
€99,50 per kamer per nacht
[ Ontbijt & touristenbelasting niet inbegrepen ]
  • Boek deze kamer voor slechts €60,– in combinatie met een 5-gangen verrassingsmenu op een vrijdag- of zaterdagavond. Prijs gebaseerd op twee personen.
  • Wij hebben ook speciale arrangementen als u twee of meer nachten blijft en dit combineert met diner. Lees meer over onze arrangementen hier

Informatie formulier

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.