Top
 

Restaurant

In onze keuken staat goed eten en passie centraal. Onder leiding van onze chef kok en zijn keukenbrigade werken onze koks elke dag om de mooiste gerechten klaar te maken. Van de kleine amuses tussen de gerechten door tot aan de prachtige desserts ter afsluiting van uw diner.

Een van onze specialiteiten is maatwerk. Heeft u of iemand van u gasten allergieën of een dieet die het moeilijk maken om samen uit eten te gaan? Ons keukenteam neemt de tijd en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd. Wij hebben veel ervaring, maar we horen het wel graag ruim van tevoren zodat onze chefs tijd hebben om iets culinairs te bereiden. Wij hebben veel ervaring met vegetarische en veganistische gasten. Ook zijn allergieën zoals lactose, koemelk en gluten geen probleem voor ons.

Keuken

Onze keuken kookt volgens de TLC: Tender, Love and Care en dat proeft u. Wij laten u graag kennis maken met kunde en kwaliteit.

Verrassend herkenbare en lokale gerechten voor wie graag uitgebreid wil genieten.

LUNCHKAART
DINERKAART

High tea

Kom genieten van een uitgebreide high tea. In de zomer is het terras een ideale plek en zodra het weer meer richting winter gaat hebben wij een knusse lage zit en onze populaire haard om aan te zitten. Een high tea is de ideale tijd om bij te praten of te genieten. De Lunterse Boer ligt vlakbij het middelpunt van Nederland en slechts 8 minuten vanaf de A30.

High tea

High wine

Kom genieten van een uitgebreide high wine. In de zomer is het terras een ideale plek en zodra het weer meer richting winter gaat hebben wij een knusse lage zit en onze populaire haard om aan te zitten. Een high wine is de ideale tijd om bij te praten of te genieten.

High Wine

@de_lunterseboer op Instagram

Centrale ligging in Nederland, slechts 8 minuten vanaf de A30 en buiten de spits om minder dan een uur vanaf Schiphol. Geniet van onze kamer met groen uitzicht en een eigen balkon of terras. Loop over onze eigen parkeerplaats en je wandelt zo het bos in. Of geniet van een wandeling in het Pinetum  achter het hotel, met een collectie van bijzondere naaldbomen. Of loop naar onze buren, het bosbad voor een verfrissende duik.
De Lunterse Boer ligt op de Veluwe, bekend om zijn prachtige natuur en wilde dieren. Geniet van museums, wandelingen of laat u culinair verwennen in ons restaurant. Boek ons direct voor de laagste prijs.
Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August
Vanaf 1 juni 2020 - 12.00 uur is reserveren voor het restaurant weer mogelijk!

Reserveren kan alleen telefonisch voor:
Lunch - 12.00-13.15 uur of vanaf 13.30 uur
Diner - 16.30-19.15 uur of vanaf 19.30 uur

Voor het terras is reserveren niet mogelijk, omdat we geen plaats binnen kunnen garanderen als het slecht weer wordt.

Het hotel blijft geopend. We werken uiteraard volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.

We zien er naar uit om u weer te verwelkomen in ons gezellige restaurant of op ons mooie terras!

Reserveren voor het restaurant
Luxe vakantievilla
Heerlijk genieten van een luxe vakantie in de Lunterse Bossen
Vanaf vrijdag 5 januari verwelkomen we jullie graag weer bij ons in het restaurant
Wijn zijn gesloten t/m donderdag 4 januari.