Top
 

High tea in de bossen

Geniet van een heerlijke high tea met uw vrienden en/of familie in de bossen op de Veluwe. Doordeweeks en op zondag mogelijk tussen 12:00 en 16:00 uur bij de Lunterse Boer, gevestigd in de omgeving van Barneveld, terecht voor een uitgebreide high tea. Op zaterdagen kunt u de High Tea uiterlijk om 13.30 beginnen. Op Heeft u al een datum in gedachten? Kijk snel in ons online reserveringssysteem of deze dag nog beschikbaar is.

Uitgebreide high tea in de bossen op de Veluwe

Tijdens de high tea verwennen wij u met verschillende warme hartige hapjes, sandwiches, muffins, brownies, scones, taartjes en bonbons. Uiteraard inclusief thee en koffie, zoveel als u maar wilt.

U kunt bij ons genieten van een High Tea in ons restaurant, aan de open haard of op ons terras. U kunt uw voorkeur aangeven bij het reserveren.

Na de high tea de omgeving van Barneveld verkennen op de fiets

Om de dag leuk af te sluiten kunt u na de high tea ervoor kiezen om de omgeving van Barneveld te ontdekken op de fiets. Wij beschikken over een eigen fietsenverhuur waar zowel normale als elektrische fietsen te huur zijn. Met het fietsknooppuntnetwerk stippelt u thuis al een route naar wens uit, want er valt zoveel te ontdekken in deze prachtige omgeving. Stapt u liever op uw eigen fiets? Dat kan natuurlijk ook. Wij beschikken over genoeg fietsenrekken en een goed afsluitbaar fietsenhok.

Waar bestaat een high tea in de bossen op de Veluwe uit?

De high tea start met een soep van het seizoen waarna wij diverse warme hartige hapjes serveren. Uiteraard kunt u ook genieten van koude gerechtjes zoals een wrap gerookte zalm, paddenstoelen quiche en verschillende soorten sandwiches. Na de hartige gerechtjes worden de zoete hapjes zoals een muffin, scones, vruchtenbombe, karamel taartje en bonbons geserveerd. Wilt u genieten van extra luxe? Ga dan voor een Jaume Serra Cava. Bent u geïnteresseerd in een high tea in de bossen op de Veluwe in de omgeving van Barneveld? Vergeet niet om online te reserveren. Heeft u vragen? Deze kunt u stellen door ons te bellen op het telefoonnummer 0318-483657

Andere bezoekers bekeken ook:

Inspirerende vergaderlocaties | Uit eten Barneveld | Uit eten Ede

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August