Top
 

Menu’s

Lekker lunchen

Wij serveren lunch tussen 12.00 en 16.30. Op onze lunchkaart vindt u vanalles. Van vers belegde broodjes en maaltijdsalades tot een driegangen lunchmenu met een heerlijk dessert. Komt u met een groep? Kijk dan ook eens naar onze broodmaaltijden, deze zijn gemakkelijk uit te breiden en aan te passen naar uw wens. Ons keukenteam maakt alles zelf, dus kunnen wij gemakkelijk rekening houden met eventuele allergieën of diëten. Laat het ons weten bij het reserveren, dan verzorgen wij de rest.

Borrel & Bites

Wel lekkere trek, maar geen honger? Kom dan lekker ontspannen borrelen. Naast onze uitgebreide collectie wijn hebben wij ook een whiskykast. Combineer uw drankje met een portie bitterballen of kies voor ons Middelpunt Plateau met ham, worst, kaas en meer. Onze bites zijn allemaal te bestellen tussen 12.00 en 21.30.

Organiseert u een borrel voor een groep? Bekijk dan ook eens onze bar. Onze bar is zo ingericht dat wij deze makkelijk aan kunnen passen voor allerlei gelegenheden.

Onbezorgd dineren

Een avond uit dineren moet genieten zijn, daar doen wij onze uiterste best voor. Kleine dingen zoals het aannemen van uw jas, maar ook onze gratis shuttle service. Wij halen u en uw gasten op en brengen u weer veilig naar huis na uw diner. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw gezelschap en hoeft niemand de bob te zijn. Op vrijdagavond breiden wij onze service uit met een weekend actie. Combineer een uitgebreid diner met een kamer voor een extra zachte prijs.

Maatwerk

Wilt u graag een speciale gelegenheid vieren, maar vindt u niet op onze site wat u zoekt? Vraag het ons. Maatwerk is een van onze specialiteiten. In overleg kunnen wij ervoor zorgen dat uw gelegenheid helemaal naar wens verloopt. U kunt altijd vrijblijvend informatie aanvragen door ons te mailen of te bellen. Zo hebben wij veel ervaring met groepen, waarbij een buffet, diner etc. mogelijk zijn. Ons keukenteam kan ook zonder problemen rekening houden met eventuele allergieën en diëten, maar het is een stuk makkelijker als u dit ruim vooraf aangeeft.

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August
Vanaf 1 juni 2020 - 12.00 uur is reserveren voor het restaurant weer mogelijk!

Reserveren kan alleen telefonisch voor:
Lunch - 12.00-13.15 uur of vanaf 13.30 uur
Diner - 16.30-19.15 uur of vanaf 19.30 uur

Voor het terras is reserveren niet mogelijk, omdat we geen plaats binnen kunnen garanderen als het slecht weer wordt.

Het hotel blijft geopend. We werken uiteraard volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.

We zien er naar uit om u weer te verwelkomen in ons gezellige restaurant of op ons mooie terras!

Reserveren voor het restaurant
Luxe vakantievilla
Heerlijk genieten van een luxe vakantie in de Lunterse Bossen
Helaas kunnen wij niet de service bieden,
zoals we dat graag zouden willen.

Daarom zijn wij gesloten
t/m 9 februari 2021

Vanaf 10 februari 2021 staan
wij hopelijk weer voor u klaar.