Top
 

Diner a la carte

Om mee te starten

Zuurdesem broodbol van Bakker Piet

2 tot 4 personen | 7.5

 

Lokale gedroogde ham

Gesneden aan tafel | per 100 gram | 6.5

Koude voorgerechten

Rundercarpaccio

Olde remeker | truffel mayonaise | pittenmix | 14.5

 

Gamba’s gemarineerd in La Trappe blond bier

Zalm kaviaar | Marie Rose schuim | radijs | 14.5

 

Rillette van kip

Curry | gekonfijte wortel | seroendeng | 13.5

 

Ricotta in quinoa

Wakame | krokant van Parmezaan | gel van Granny Smith | 13.5

Soepen

Seizoenssoep

Bijpassende garnituren | 8.5

 

Doesburgse mosterdsoep

Uitgebakken spek | bosui | gebakken mosterd | 8.5

 

Ossenstaartbouillon

Tuinkruiden | croutons | ossenstaart | 8.5

Tussengerechten

Coquille

Gedroogde ham | peterselie wortel crème | morcilla | 12.5

 

Rode poon

Riso nero | kreeftensaus | Parmezaan | 12.5

 

Kalfszwezerik van Beekzicht

Gekonfijte schorseneren | aardappelkaantjes | cepes | 14

Culinaire gerechten voor wie graag verrast wil worden:

Bij ons verrassingsmenu serveren wij een schaaltje frites.

3-gangen 41.5
4-gangen: 49.5
5-gangen: 55
6-gangen: 65

Ons diner all-in:

Wilt u zicht vanavond helemaal laten ontzorgen, dan bevelen wij u graag het all-in chefsmenu aan.

U kiest hierbij een aantal gangen keuze, met daarbij bijpassende wijnen, tafelwater en om af te sluiten een kopje koffie naar keuze met heerlijke friandises.

3-gangen all-in: 69.5
4-gangen all-in: 84.5
5-gangen all-in: 96.5
6-gangen all-in: 110.5

Hoofdgerechten

Runder sukade steak

Gegrild | seizoensgroenten | huisgemaakte jus de veau | 29.5

 

Boeuf bourguignon

Gestoofd | champignons | laurier | 26.5

 

Zalmfilet

Gegrild | seizoensgroenten | hollandaisesaus | 24

 

Tarte tatin van witlof

Fetakaas van Stroese Dame | rucola | crunch van hazelnoot | 19.5

Lunterse Boer specialiteiten

Zeetong

Gebakken | aardappelgratin | pompoen crème | beurre noisette | 45

 

Runder T-bone steak

Gebakken | 350-450 gram | crème van bospeen | hollandaisesaus| 37.5

Desserts

Baba banaan

Crème van banaan | sponscake | obulato | mascarpone mousse| 10.5

 

Vanille en chocolade

Vanille ijs van ijssalon zoet | chocoladebombe | warme chocoladesaus | 10.5

 

Crème brûlée van witte chocolade

Parel van witte chocolade | sorbetijs van bloedsinaasappel | 10.5

 

Kaasplank

Lokale kazen | vijgen compote | zuidvruchten | 13.5

 

Verrassingsdessert van de chef

Geniet van wisselende creaties en laat u verrassen | 10.5

Kinderkaart

Voorgerechten

Tomatensoep 5,50
Cocktail van peer & gerookte kip met frisse salade 5,50

Hoofdgerechten

Friet met kipnuggets, kroket of frikandel 7,50
Poffertjes met boter & poedersuiker 7,50
Zalmfilet met aardappelkroket & tomatensaus 12,50

Mini hamburger met friet 12,50

Kipschnitzel met aardappelkroket 12,50

Dessert

Kinderijsje 5,50

Wijn & Diner

Geniet nog meer van uw avond met wijnen die passen bij elke gang.

Onze bediening kan ervoor zorgen dat u de juiste wijn bij uw gerechten heeft.

U kunt zelf kiezen voor hoeveel gangen u een wijnarrangement wilt en wij verzorgen de rest voor u.

bekijk onze wijnkaart >

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August




Vanaf 1 juni 2020 - 12.00 uur is reserveren voor het restaurant weer mogelijk!

Reserveren kan alleen telefonisch voor:
Lunch - 12.00-13.15 uur of vanaf 13.30 uur
Diner - 16.30-19.15 uur of vanaf 19.30 uur

Voor het terras is reserveren niet mogelijk, omdat we geen plaats binnen kunnen garanderen als het slecht weer wordt.

Het hotel blijft geopend. We werken uiteraard volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.

We zien er naar uit om u weer te verwelkomen in ons gezellige restaurant of op ons mooie terras!

Reserveren voor het restaurant
Luxe vakantievilla
Heerlijk genieten van een luxe vakantie in de Lunterse Bossen