Top
 

Diner a la carte

Welkom en geniet met een glimlach

Namens Ko en Corine Bostelaar en hun gehele team heten wij u van harte welkom bij de Lunterse Boer.

Ons diner

Wij bevelen u graag het menu van onze chef aan. Samen met zijn keukenteam is hij dagelijks op zoek naar verbetering en verduurzaming, met het oog op het gebruik van zoveel mogelijk lokale producten en kruiden uit onze eigen tuin!

Wist u dat 70% van onze gasten voor het menu van de chef kiest?

 

Wildkaart

Koude voorgerechten

Hertenpastrami

Zoutzure rode kool | crème van pompoen | winterpostelein | 16.5

Tartaar van wildzwijn

Gesuikerde walnoot | cornichons | kwartelei | 16.5

 

Soep

Romige wildbouillon

Winterprei | cognac | peterselie | 9

 

Tussengerecht

Houtduif filet

Gekarameliseerde zilverui | in vadouvan gestoofde kool | jus van wild | 16.5

 

Hoofdgerechten

Wildstoof

Knolselderij | geroosterde ui | laurier | 27.5

Hertenbiefstuk

Krokant van pastinaak | crème van pompoen | saus van cepes | 32

 

Lunterse Boer wild specialiteit

Hazenrug

Cranberrycompote | mousseline van aardappel | gebakken mosterd | jus van wild | 44.5

Om mee te starten

Graved lax van wortel

Hangop | venkelloof | per 55 gram | 7.75

Jamon Iberico

Spaanse gedroogde ham | notenolie | per 55 gram | 8.75

Koude voorgerechten

Rundercarpaccio
Krokant van Parmezaan | gemarineerde champignons | truffelmayonaise | 15

Geelvinmakreel
Sinaasappel | bleekselderij | kreeftenmayonaise | 14.5

Crème brûlée van geitenkaas

Appelcompote | gel van calvados | walnoot | 14.5

Verrassing van de chef
Geniet van wisselende creaties en laat u verrassen | 13.5

Soepen

Romige spitskoolsoep
Gerookte chipotle | knoflook croutons | 9

Seizoenssoep
Bijpassende garnituren | 9
Ook vegetarisch mogelijk

Tussengerechten

Scholfilet
Rouleau | gamba | witte wijnsaus | 17.5

Paddenstoel
Brioche | king boleet | jus van kastanje | 13.5

Verrassing van de chef
Geniet van wisselende creaties en laat u verrassen | 14.5

Ons diner

Wij zouden u graag het menu van onze chef aanbevelen. Samen met zijn keukenteam is hij dagelijks op zoek naar verbetering en verduurzaming, met het oog op het gebruik van zoveel mogelijk lokale producten en kruiden uit onze eigen tuin!

Wist u dat 70% van onze gasten voor het menu van de chef kiest?

Verrassingsmenu van de chef.

4-gangen 55
5-gangen 61.5
6-gangen 71.5

Het menu van de chef serveren wij inclusief brood en frites.

Ons diner all-in

Wilt u zich vanavond helemaal laten ontzorgen, dan bevelen wij u graag het all-in chefsmenu aan. Hierbij serveren wij u het aantal gangen naar keuze, met daarbij passende wijnen, tafelwater en om af te sluiten een kopje koffie naar keuze met twee bonbons per persoon.

All-In verrassingsmenu van de chef:

4-gangen all-in 92
5-gangen all-in 105
6-gangen all-in 122

Heeft u een allergie? Laat het ons weten!

Wijnarrangementen

Onze mooie, bijpassende wijnen zijn in samenwerking met De Heeren van de Wijn, Ovino en Berghorst Wijnimport met zorg voor u geselecteerd:

Bijpassende wijnen 7.25 per glas
Bobarrangement 4 per glas

Hoofdgerechten

Runder sukade steak
Gegrild | king boleet | crème van pastinaak en witte chocolade | bordelaise saus | 32

Noorse zalm
Gebakken | krokante pinda | oerwortel | beurre blanc | 28.5

Aardpeer
Gepoft | salie | spruitjes | geroosterde ui | miso | 23.5

Verrassing van de chef
Geniet van wisselende creaties en laat u verrassen | 24.5

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend seizoensgarnituur.
Heeft u een allergie? Meld het ons!

Lunterse Boer specialiteiten

Zeetong
Gebakken | seizoensgroenten | ansjovis-kappertjes boter | 52

Kalfstomahawk
Gebakken | 300-350 gram | gebakken bospaddenstoelen | jus de veau | 39.5

Wilt u meer informatie over het kalfsvlees dat wij gebruiken? Bekijk hier onze video!

Extra bij te bestellen

Frites met mayonaise | 4
Frites met truffel mayonaise en Parmezaan | 5.5
Frisse rauwkost salade | 4

Nagerechten

Stoofperen
Kruidencrumble | kaneel | vanille ijs van IJssalon Zoet | 10.5

Gekonfijte ananas
Karamel | kletskop | ananas-rum sorbetijs van IJssalon Zoet | 10.5

Vanille en chocolade
Vanille | chocolade genache | witte chocolade ijs van IJssalon Zoet | 12.5

Remeker kaasplank
Lokale kazen | vijgencompote | krokant van Joris brood | 13.5

Verrassing van de chef
Geniet van wisselende creaties en laat u verrassen | 10.5

Al onze nagerechten worden bereid met lokale producten.

Bijpassend glas dessertwijn | 7.25

Buitenlandse koffie
Irish | French | Italian | Spanish | DOM | 8.75

Bij de koffie serveren wij heerlijke bonbons uit het assortiment van Melk & Puur uit Ede.

Kinderkaart

Voorgerechten

Tomatensoep | 5.5
Cocktail van peer & gerookte kip met frisse salade | 5.5

Hoofdgerechten

Friet met kipnuggets, kroket of frikandel | 7.5
Poffertjes met boter & poedersuiker | 7.5
Kabeljauw met aardappelkroket  | 12.5

Mini hamburger met friet |  12.5

Kipschnitzel met aardappelkroket | 12.5

Dessert

Kinderijsje | 5.5

Wijn & Diner

Geniet nog meer van uw avond met wijnen die passen bij elke gang.

Onze bediening kan ervoor zorgen dat u de juiste wijn bij uw gerechten heeft.

U kunt zelf kiezen voor hoeveel gangen u een wijnarrangement wilt en wij verzorgen de rest voor u.

bekijk onze wijnkaart >

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August




Vanaf 1 juni 2020 - 12.00 uur is reserveren voor het restaurant weer mogelijk!

Reserveren kan alleen telefonisch voor:
Lunch - 12.00-13.15 uur of vanaf 13.30 uur
Diner - 16.30-19.15 uur of vanaf 19.30 uur

Voor het terras is reserveren niet mogelijk, omdat we geen plaats binnen kunnen garanderen als het slecht weer wordt.

Het hotel blijft geopend. We werken uiteraard volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.

We zien er naar uit om u weer te verwelkomen in ons gezellige restaurant of op ons mooie terras!

Reserveren voor het restaurant
Luxe vakantievilla
Heerlijk genieten van een luxe vakantie in de Lunterse Bossen




Vanaf vrijdag 5 januari verwelkomen we jullie graag weer bij ons in het restaurant
Wijn zijn gesloten t/m donderdag 4 januari.