Top
 

Lunchkaart

Menu van de chef

Tweegangen lunchmenu 38
Voorgerecht | hoofdgerecht

Driegangen lunchmenu 48
Voorgerecht | hoofdgerecht | dessert

Het menu van de chef serveren wij inclusief brood en frites. Vraag onze medewerkers naar het menu van de dag!

Soepen

Geroosterde bospeensoep 9
Gember | sinaasappel | kokos | bieslook | pompoenpit

Seizoenssoep 9
Bijpassende garnituren
ook vegetarisch mogelijk

Maaltijdsalades

Onze salades worden geserveerd met brood

Classic caesar 18
Krokante kip | spek | eidooiercrème | ansjovis | little gem | Parmezaan | knoflookcroutons

Zilt & zomers 24.5
Gegrilde tonijn | gravad lax | rivierkreeftjes | forel | veldsla | zoetzure rode ui | soya bonen

Courgette Italia 18.5
Buffelmozzarella | courgette | walnoten | citroen-balsamico dressing

Lunch specials

Vers zuurdesembrood van bakker Piet

Piri piri 16.5
Kippendij | taugé | bosui | paprika | pinda | limoen | chili

Buikspek 16.5
Kimchi | frisse salade van groene asperge | soja

The Local 19.5
Kalfsburger met zwarte knoflook | zachte bol | Remekerkaas | little gem | frites en mayonaise

Gravad lax 17.5
Zalm | crème fraîche | citroen | romaine sla | dille

Stella kaas 16
Gieser Wildeman peer | rode uien compote | rucola | pompoenpit

Veluws brood 

Vers brood van bakker Piet (bruin of wit)

12 uurtje 17.5
Lunterse spiegelei met kaas | geroosterde bospeensoep
kalfskroket | mini broodje |  frisse salade

Club sandwich 16
Krokante kip | spek | eidooiercrème | Parmezaan | kerriemayo | little gem | groentechips

Rundvleeskroketten 14.5
Ook vegetarisch mogelijk

Uitsmijter DLB 13.5
Lunterse spiegeleieren | achterham | kalfsrosbief | boerenkaas | champignons | ui
Ook vegetarisch mogelijk

Carpaccio 16
Truffelmayonaise | zoetzure ui | Parmezaan

——–

Focaccia 16
Parmaham DiRoberto | tomaat | pesto | rucola

Avocado bruschetta 15
Avocado | eidooiercrème | tomatensalsa | granaatappel

Extra bij te bestellen

Frites met mayonaise 4

Frites met truffelmayonaise en Parmezaan 5.5

Supplement spek 4.5

Desserts

Coupe dLB 12.50
Hangop | citroen sorbet | seizoensfruit | kletskoppen | slagroom

Vanille en chocolade 14.5
Vanille crèmeux | gebakken chocoladecrumble | witte chocolademousse | sorbetijs van IJssalon Zoet

Verrassing van de chef 11.5
Elke keer een nieuwe verrassing met seizoenssmaken

Bites

Borrelplank halve meter 17.5 / 1 meter  32.5
Gravad lax | yakatori | Remekerkaas | rendang kroketjes | gedroogde ham | groentechips | nootjes | broodbol van bakker Piet | aioli | furikake-boter

Gemengd bittergarnituur 6 st. 7 / 12 st. 13.5 / 24 st. 26.5
Een ruime variatie van echte Hollandse of vegetarische snacks

Rundvleesbitterballen van Farm Fields 6 st. 7.5 / 12 st. 14.5 / 24 st. 28.5
Met mosterd

Rendang kroketjes 6 st. 9
Met aioli

Broodbol van bakker Piet  8.5
Furikake-boter | aioli

 

Reserveer hier een tafel voor een heerlijke lunch

Allergieën of dieetwensen? We horen het graag!

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August




Vanaf 1 juni 2020 - 12.00 uur is reserveren voor het restaurant weer mogelijk!

Reserveren kan alleen telefonisch voor:
Lunch - 12.00-13.15 uur of vanaf 13.30 uur
Diner - 16.30-19.15 uur of vanaf 19.30 uur

Voor het terras is reserveren niet mogelijk, omdat we geen plaats binnen kunnen garanderen als het slecht weer wordt.

Het hotel blijft geopend. We werken uiteraard volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.

We zien er naar uit om u weer te verwelkomen in ons gezellige restaurant of op ons mooie terras!

Reserveren voor het restaurant
Luxe vakantievilla
Heerlijk genieten van een luxe vakantie in de Lunterse Bossen
Wij zijn vandaag geopend vanaf 17:00
Wij zijn vandaag geopend vanaf 17:00