Top
 

Zondag kaart

Menu van de dag

( te bestellen vanaf 17.30 )

Drie gangen menu

37,00

voor + hoofdgerecht + dessert

keuze per gerecht uit vis of vlees

Voorgerechten

Soep van de dag

7,50

 

Carpaccio

truffel mayonaise | Parmazaan | pijnboompitten | meslun sla

14,50

Bijgerechten

Breekbrood

met tapenade, pesto & kruidenboter

8,50

 

Portie friet

met mayonaise (± 2 pers.)

1,50

 

Zuurdesembrood

met boter

0,75 p.p.

 

Hoofdgerechten

Hertenrugfilet

hutspot | bospaddenstoelen | wild jus

19,50

 

Zacht gegaard zwijnstoof

gepofte aardappel | uitgebakken spek | spruitjes | jus van kruidkoek

17,50

 

Gegrilde diamanthaas

pastinaak creme | uiencompote | tijm jus

18,50

 

Champignons in bierbeslag

gebakken paddenstoelen | aardappelschuim | verse truffel

16,50

 

Vis van de dag

seizoensgroenten | friet

18,50

Desserts

Sesam & chocolade

sesam | karamel | honing

10,00

 

Dame Blanche

chocolade | slagroom | vanille ijs

7,50 

 

Coupe dLB

ijs | vers fruit | slagroom

7,50

 

Dessert van ‘t seizoen

wisselend | seizoensproducten

10,00

Heeft u of een van uw gasten een allergie of speciaal dieet? Laat het ons graag vooraf weten.

Wijn & Diner

Geniet nog meer van uw avond met wijnen die passen bij elke gang. Onze bediening kan ervoor zorgen dat u de juiste wijn bij uw gerechten heeft. U kunt zelf kiezen voor hoeveel gangen u een wijnarrangement wilt en wij verzorgen de rest voor u.

bekijk onze wijnkaart >

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.