Top
 

Zondag kaart

Menu van de dag

( te bestellen vanaf 17.30 )

Drie gangen menu

39,00

voor + hoofdgerecht + dessert

keuze per gerecht uit vis of vlees

Voorgerechten

Soep van de dag

7,50

 

Carpaccio

truffel mayonaise | Parmazaan | pijnboompitten | meslun sla

14,50

Bijgerechten

Breekbrood

met tapenade, pesto & kruidenboter

8,50

 

Portie friet

met mayonaise (± 2 pers.)

1,50

 

Zuurdesembrood

met boter

0,75 p.p.

 

Hoofdgerechten

Gegrilde kalfsoester

friet | jus van port | crème van sjalot

19,75

 

Ossenhaaspuntjes

bospaddenstoelen tagliatelle | geraspte kaas | truffel

19,75

 

Gebakken eendenborst

rilette | polenta | paksoi | sinaasappel jus

18,75

 

Groene curry van kokos 

tomaat | koolraap | koriander | zwarte rijst

16,75

 

Vis van de dag

seizoensgroenten | friet

18,75

Desserts

Snicker dLB

chocolade | pinda | karamel | zeezout

11,00

 

Dame Blanche

chocolade | slagroom | vanille ijs

7,75 

 

Coupe dLB

ijs | vers fruit | slagroom

7,75

 

Dessert van ‘t seizoen

wisselend | seizoensproducten

11,00

Heeft u of een van uw gasten een allergie of speciaal dieet? Laat het ons graag vooraf weten.

Wijn & Diner

Geniet nog meer van uw avond met wijnen die passen bij elke gang. Onze bediening kan ervoor zorgen dat u de juiste wijn bij uw gerechten heeft. U kunt zelf kiezen voor hoeveel gangen u een wijnarrangement wilt en wij verzorgen de rest voor u.

bekijk onze wijnkaart >

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even op vakantie! Zaterdag 5 januari staat ons hele team weer voor u klaar!
We are on holiday! Our whole team welcomes you again on Saturday the 5th of January