Top
 

Onze keuken

In onze keuken staat goed eten en passie centraal. Wij gebruiken geen zakjes en pakjes voor onze producten en geen E-nummers. Onder leiding van onze chef kok Sander van Middendorp werken onze chefs elke dag om de mooiste gerechten klaar te maken. Van de kleine amuses tussen de gerechten door tot aan de prachtige desserts ter afsluiting van uw diner.

Een van onze specialiteiten is maatwerk. Heeft u of iemand van u gasten allergieën of een dieet die het moeilijk maken om samen uit eten te gaan? Ons keukenteam neemt de tijd en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd. Wij hebben veel ervaring, maar we horen het wel graag ruim van tevoren zodat onze chefs tijd hebben om iets culinairs te bereiden. Wij hebben veel ervaring met vegetarische en veganistische gasten. Ook zijn allergieën zoals lactose, koemelk en gluten zijn geen probleem voor ons.

Deel van het dLB keukenteam tijdens het Preuvenement Barneveld 2017

Onze keuken werkt niet alleen met veel verse producten, maar gebruiken ook zoveel mogelijk streekproducten. Wij werken samen met Coorperatie Boerenhart en halen producten bij lokale boeren. Slechts een paar kilometer vanaf ons restaurant leggen kippen de eieren die onder andere onze in onze dLB uitsmijter zitten.

Onze moderne half open keuken. 
Zelfgemaakte bouillion
Tijdens Wildavond 2016 
De Lunterse Boer tijdens Het Preuvenement 2017
Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.