Top
 

Uit eten Barneveld

U wilt uit eten in de omgeving van Barneveld, maar u bent nog op zoek naar een sfeervol restaurant. Geniet van culinaire heerlijkheden in het restaurant van de Lunterse Boer. Dagelijks bereiden wij inspirerende gerechten van de beste ingrediënten. Geniet optimaal met een passende wijn bij elk gerecht. Maak vandaag nog uw reservering zodat u verzekerd bent van een tafeltje in ons prachtige restaurant.

Uit eten in de groene omgeving van Barneveld

Ons restaurant bevindt zich middenin de natuur, maar toch ook centraal gelegen. Dat maakt de Lunterse Boer een ideale plek voor een avondje uit eten in de omgeving van Barneveld. Ons menu stellen we samen op basis van de producten die het seizoen ons te bieden heeft. Zo geniet u in de zomer van zacht en mals lamsvlees en in de winter van wildgerechten bij de warme openhaard. Wij werken met een keuzemenu, zodat u zelf kunt bepalen hoe uitgebreid u uit eten wilt in ons restaurant nabij Barneveld. U kunt kiezen uit diverse voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten. Ons keuzemenu serveren wij van maandag tot en met zaterdag van 17:30 tot 21:30 uur.

Gratis vervoer van en naar de Lunterse Boer

Wilt u bij ons komen dineren, maar heeft u geen vervoer? Geen probleem! Binnen een straal van 15 kilometer van Lunteren halen en brengen wij u gratis van en naar het restaurant. Onze ‘Bob’ rijdt tussen 17:00 en 00:00 uur. Vergeet niet om een plekje te reserveren, zowel in het restaurant als in onze shuttle. Voor vragen belt u naar het telefoonnummer 0318-483657.

Andere bezoekers bekeken ook:
Uit eten Ede | Unieke vergaderlocaties | Vergaderen in het bos

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August