Top
 

Shuttle service

VOOR WIE IS ONZE SHUTTLE SERVICE?

(MAX 7 PERSONEN)

Bent u hotelgast en komt u met het openbaar vervoer? Wij halen u graag op vanaf station Lunteren. Laat ons graag wel ruim van tevoren weten hoe laat uw trein aankomt i.v.m. de planning. Uiteraard kunnen wij u na uw verblijf bij ons weer naar het station brengen.

Komt u bij ons dineren en woont u in de buurt? Als u volgens Google Maps binnen 15km van ons restaurant woont en minimaal 24 uur van tevoren reserveert, dan kunnen wij uw bob zijn voor de avond. Let op, er passen maximaal 7 personen in onze shuttle bus. Het is ook mogelijk om u en uw gezelschap bij Station Lunteren op te halen en terug te brengen.

Heeft u een vergadering bij de Lunterse Boer en komt u met het openbaar vervoer? Laat ons minimaal 24 uur van tevoren weten hoe laat uw trein aankomt en voor welke vergadering u komt en dan halen wij u op bij Station Lunteren op. Uiteraard kunnen wij u na uw vergadering ook weer terug brengen naar het station. 

Blijft u bij ons overnachten en heeft u een feest in de buurt? Dan geldt onze service niet. Wel kunt u eventueel fietsen bij ons huren of gebruik maken van een van de lokale taxi bedrijven. Wij raden u aan om van tevoren uw taxi te reserveren, omdat deze niet continue in de buurt rondrijden. (Voorbeelden: Taxi 0318 of Taxi Kleijer)

Wij bieden geen taxi service aan, alleen een gratis shuttle als extra gastvrijheid omdat wij in de bossen liggen.    

Aanvraagformulier shuttle service:

Wij berekenen de afstand met Google Maps.

Ons adres is:

Boslaan 87

6751KD Lunteren

Station Lunteren is niet ver van ons restaurant, dus u kunt u ook hier laten ophalen. Let op, wegens beperkte beschikbaarheid moet u echt vooraf onze shuttle reserveren en moet deze eerst bevestigd worden.

Bel ons: 0318-483657 of vul het formulier in.

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August