Top
 

Shuttle service

VOOR WIE IS ONZE SHUTTLE SERVICE?

(MAX 7 PERSONEN)

Bent u hotelgast en komt u het met openbaar vervoer? Wij halen u graag op vanaf station Lunteren. Laat ons graag wel ruim van tevoren weten hoe laat uw trein aankomt i.v.m. de planning. Uiteraard kunnen wij u na uw verblijf bij ons weer naar het station brengen.

Komt u bij ons dineren en woont u in de buurt? Als u volgens Google Maps binnen 15km van ons restaurant woont en minimaal 24 uur van tevoren reserveert, dan kunnen wij uw bob zijn voor de avond. Let op, er passen maximaal 7 personen in onze shuttle bus. Het is ook mogelijk om u en uw gezelschap bij Station Lunteren op te halen en terug te brengen.

Heeft u een vergadering bij de Lunterse Boer en komt u met het openbaar vervoer? Laat ons minimaal 24 uur van tevoren weten hoe laat uw trein aankomt en voor welke vergadering u komt en dan halen wij u op bij Station Lunteren op. Uiteraard kunnen wij u na uw vergadering ook weer terug brengen naar het station. 

Blijft u bij ons overnachten en heeft u een feest in de buurt? Dan geldt onze service niet. Wel kunt u eventueel fietsen bij ons huren of gebruik maken van een van de lokale taxi bedrijven. Wij raden u aan om van tevoren uw taxi te reserveren, omdat deze niet continue in de buurt rondrijden. (Voorbeelden: Taxi 0318 of Taxi Kleijer)

Wij bieden geen taxi service aan, alleen een gratis shuttle als extra gastvrijheid omdat wij in de bossen liggen.    

Aanvraagformulier shuttle service:

Wij berekenen de afstand met Google Maps.

Ons adres is:

Boslaan 87

6751KD Lunteren

Station Lunteren is niet ver van ons restaurant, dus u kunt u ook hier laten ophalen. Let op, wegens beperkte beschikbaarheid moet u echt vooraf onze shuttle reserveren en moet deze eerst bevestigd worden.

Bel ons: 0318-483657 of vul het formulier in.

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.