Top
 

Vergaderlocatie Barneveld

Bent u op zoek naar een inspiratievolle vergaderlocatie in de omgeving van Barneveld? Kom vergaderen bij de Lunterse Boer nabij Barneveld. Wij bieden comfortabele vergaderruimtes voor 2 tot 90 personen. Ontvang uw gasten in de garderobe waar zij direct hun jas kunnen weghangen en verwelkom ze met een kopje koffie of thee. Daarna kunt u plaatsnemen in de desbetreffende zaal die van alle gemakken voorzien is. Ons vergadercentrum beschikt over alle moderne communicatiemiddelen waar u uiteraard gebruik van kunt maken. Boek vandaag nog de vergaderlocatie in de omgeving van Barneveld.

Boek online de vergaderlocatie in de omgeving van Barneveld

Met hoeveel personen wilt u komen vergaderen nabij Barneveld? Wat wilt u uw gasten aanbieden en welke vergaderzaal is het meest geschikt voor uw gezelschap? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vergaderlocatie in ons vergadercentrum, gelegen in de omgeving van Barneveld. U heeft keuze uit drie zalen en een theehuis. Vindt u een natuurlijke sfeer belangrijk? Of gaat u meer voor de zakelijke sfeer? Daarnaast bieden wij u verschillende dag-arrangementen en meerdaagse arrangementen. Wilt u gewoon voor een paar uur vergaderen? Dat kan natuurlijk ook. Heeft u de geschikte plek gevonden om te gaan vergaderen in de groene omgeving van Barneveld? Deze boekt u eenvoudig in ons online reserveringssysteem.

Extra bij te boeken

Al onze vergaderarrangementen zijn inclusief een beamer met scherm, trainerskoffer, een flipover en gebruik van de wifi. U kunt de dag geheel naar wens invullen. Zo bieden wij diverse menu’s die tijdens de vergadering geserveerd kunnen worden. Ook is het mogelijk om een extra flipover te boeken en een vergaderpakket voor alle deelnemers te bestellen, bestaande uit een notitieblok, een pen en zuurtjes. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0318-483657.

Andere bezoekers bekeken ook:
Vergaderen Arnhem | Vergaderlocatie Veenendaal | Bijzondere vergaderlocatie

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August
Vanaf 1 juni 2020 - 12.00 uur is reserveren voor het restaurant weer mogelijk!

Reserveren kan alleen telefonisch voor:
Lunch - 12.00-13.15 uur of vanaf 13.30 uur
Diner - 16.30-19.15 uur of vanaf 19.30 uur

Voor het terras is reserveren niet mogelijk, omdat we geen plaats binnen kunnen garanderen als het slecht weer wordt.

Het hotel blijft geopend. We werken uiteraard volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.

We zien er naar uit om u weer te verwelkomen in ons gezellige restaurant of op ons mooie terras!

Reserveren voor het restaurant
Luxe vakantievilla
Heerlijk genieten van een luxe vakantie in de Lunterse Bossen