Top
 

Diner a la carte

Culinair genieten

Ko en Corine Bostelaar heten je van harte welkom bij de Lunterse Boer. Elke dag toveren de chef en zijn team een menu vol smaak op tafel. Met zoveel mogelijk seizoensgebonden ingrediënten, lokale producten en kruiden uit onze eigen tuin.

Wildkaart

Vanaf 14 oktober t/m medio januari geniet je bij de Lunterse Boer van onze heerlijke wildgerechten. Proef het seizoen!

Voorgerechten

Eendenpaté
Marmelade van sinaasappel en steranijs | krokant zuurdesembrood kruidensla | mosterdzaad | 17.5

Taco hert
Tartaar van hert | gerookte prei-mayonaise | veenbessencompote cress | 18.5

Warm voorgerecht & soep

Wildbouillon
Madeira | kastanjechampignon | 9

Houtduif
Gerookte pastinaak crème | chips van pastinaak | cèpes kruiden portobellojus | 18.5

Hoofdgerechten

Wildstoof
Hert, ree en zwijn | mousseline | wintergroenten | aardappelkaantjes 27.5

Hertenbiefstuk
Rucola stamppotje met gebakken mosterd | King Boleet | stoofperenjus | 33.5

Wild specialiteit

Hazenrugfilet
Seizoensgroenten | King Boleet | truffel | amandel | wildjus | 46.5

Bites om mee te starten

Bruschetta paling
Gerookte paling | huisgemaakte mayonaise | 3.75

Bruschetta eend
Gekarameliseerde zilverui | 5-spices | 3.75

Dry aged rode biet
Balsamico | rucola| 8.75

DiRoberto Jamón Ibérico
Met kruidenzout | 9.75

Huisgemarineerde zalm
Mosterd | dille | 8.75

Koude voorgerechten

Rundercarpaccio
Huisgemaakte pesto | Parmezaan | mosterdsla | pijnboompit | 15.5

Gemarineerde zalm
Citroengras-kokos espuma | Rammenas radijs | gel van Dashigepofte rijst | 16.5

Chèvre Cocktail
Geitenkaas espuma | dry-aged rode biet tartaar | bleekselderij-krokant | gekarameliseerde walnoot | 14.5

Verrassing van de chef
Geniet van een heerlijk gerecht afgestemd op het seizoen | 13.5

Soepen

Thaise pompoensoep
Gamba | rode curry | citroengras | bosui | taugé | 9

Seizoenssoep
Bijpassende garnituren | 9

Warme voorgerechten

Coquille
Pompoencrème | DiRoberto Jamón Ibérico | vadouvan-mayonaise | hazelnoot | 18.5

Verrassing van de chef
Geniet van een heerlijk gerecht afgestemd op het seizoen | 14.5

Verrassingsmenu van de chef

 Elke dag toveren de chef en zijn team een menu vol smaak op tafel. Met zoveel mogelijk seizoensgebonden ingrediënten, lokale producten en kruiden uit onze eigen tuin. Het verrassingsmenu is inclusief een lokaal broodje en frites.

4-gangen 57.5
5-gangen 64.5
6-gangen 74.5

All-in menu

Laat je volledig in de watten leggen met ons all-in chefsmenu. Hierbij serveren wij het aantal gangen naar keuze, met daarbij passende wijnen en tafelwater. Om af te sluiten een kopje koffie naar keuze met twee heerlijke bonbons per persoon.

4-gangen all-in 94.5
5-gangen all-in 108.5
6-gangen all-in 124.5

Een allergie? Laat het ons weten. We denken graag mee!

Wijnarrangementen

Onze mooie, bijpassende wijnen zijn in samenwerking met De Heeren van de Wijn, Ovino en Berghorst Wijnimport met zorg geselecteerd:

Bijpassende wijnen 7.5 per glas
Bobarrangement 4.25 per glas

Hoofdgerechten

Tournedos
Ossenhaasbiefstuk | knolselderijcrème | seizoensgroenten | portobellojus | 45

Zeebaars La Mer
Schaaldierensaus | risotto | gestoofde prei | waterkers-olie | 28.5

Bospaddenstoelen risotto
Beukenzwam | oesterzwam | King Boleet | truffel | Parmezaan | mosterdsla | kruidenolie | 24.5

Verrassing van de chef
Geniet van een heerlijk gerecht afgestemd op het seizoen | 26.5

Lunterse Boer specialiteiten

Zeetong
In citroenboter gebakken | knolselderij | seizoensgroenten | 52.5

Kalfstomahawk van Beeck-Hoeve
300 – 350 gram | jus de veau | 45

Kalfstomahawk van Beeck-Hoeve
300-350 gram | jus de veau | 39.5

Wilt u meer informatie over het kalfsvlees dat wij gebruiken? Bekijk hier onze video!

Bijgerechten

Frites met mayonaise | 4.5
Frites met truffelmayonaise en Parmezaan | 5.5
Waldorfsalade | rucola | gekarameliseerde walnoot | 4.5

Desserts

Met het lekkerste ijs van IJssalon Zoet uit Eerbeek

Appel crumble
Speculaas-ijs | kletskoppen | rozijn | huisgeklopte slagroom | 10.5

Snickers cheesecake
Nougat roomijs | cacao crumble | caramelcrème | pinda | 11.5

Vanille en chocolade
Moulleux | gezouten melkchocolade-ijs | vanillesaus | huisgegeklopte slagroom | 14.5

Remeker kaasplank
Biologische kazen uit Lunteren | rode druiven | 14.5

Verrassing van de chef
Geniet van een heerlijk dessert afgestemd op het seizoen 10.5

Bijpassend glas dessertwijn
7.5

Buitenlandse koffie
Irish | French | Italian | Spanish | DOM | 8.75

Bij de koffie serveren wij heerlijke bonbons uit het assortiment van Melk&Puur uit Ede | 1.75 per stuk

Kinderkaart

Voorgerechten

Tomatensoep | 5.5
Cocktail van peer & gerookte kip met frisse salade | 5.5

Hoofdgerechten

Friet met kipnuggets, kroket of frikandel | 7.5
Poffertjes met boter & poedersuiker | 7.5
Zalm met aardappelkroket  | 12.5
Mini hamburger met friet |  12.5
Kipschnitzel met aardappelkroket | 12.5

Dessert

Kinderijsje | 5.5

Wijn & Diner

Geniet nog meer van uw avond met wijnen die passen bij elke gang.

Onze bediening kan ervoor zorgen dat u de juiste wijn bij uw gerechten heeft.

U kunt zelf kiezen voor hoeveel gangen u een wijnarrangement wilt en wij verzorgen de rest voor u.

bekijk onze wijnkaart >

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Luxe vakantievilla
Heerlijk genieten van een luxe vakantie in de Lunterse Bossen
Maandag 13 oktober zijn wij gesloten vanwege voorbereidingen op de Wildfair op 18 oktober
Wij zijn vandaag geopend vanaf 17:00