Top
 

Vergadercentrum

De Lunterse Boer ligt midden in de bossen, maar centraal in Nederland en slechts 8 minuten met de auto vanaf de A30, welke makkelijk te bereiken is via de A1 en A12. Dit maakt ons een unieke en ideale vergaderlocatie. Wij zijn omgeven door natuur, hebben een ruime eigen parkeerplaats en niet te vergeten een top restaurant en hotel. Neem een welverdiende pauze van een intensieve vergadering met een heerlijke lunch eventueel gevolgd door een wandeling in het bos.

U kunt uw productieve dag afsluiten met een uitgebreid diner en een overnachting in ons hotel. Bent u opzoek naar een groepsactiviteit? Vraag ons naar de mogelijkheden.


NIEUW: Speciaal voor onze gasten met een elektrische auto hebben wij nu 3 NewMotion laadpalen op onze parkeerplaats. Eenvoudig in gebruik met uw laadpas. 


Vergadercentrum

Vergaderzalen

U kunt bij ons kiezen uit 5 verschillende zalen: Luxe vergadercottage, Benedenzaal, Dennen, Horst en het Theehuis. Ook zijn onze zalen Dennen en Horst te combineren tot één grote zaal. Al onze zalen zijn standaard uitgerust met airconditioning, flip over, beamer + scherm en trainerskoffer gevuld met o.a. stiften, markeerstiften, tape en meer.

 

Luxe vergadercottage

Vanaf 2 januari 2020 hebben wij een unieke vergaderlocatie direct naast ons restaurant: een luxe vergadercottage. Deze is per dagdeel, maar ook voor meerdere dagen te huren. Hier kun je in een ontspannen en natuurlijke sfeer vergaderen, maar ook workshops, trainingen, coaching, heisessies en strategiesessies kunnen hier prima georganiseerd worden.

Op de begane grond zijn een plenaire vergaderruimte en een ontspanningsruimte met o.a. een tafeltennistafel en voetbaltafel. Op de eerste verdieping zijn er nog 4 vergaderkamers om in kleinere groepjes uit elkaar te gaan. Deze cottage biedt alle mogelijkheden voor een succesvolle bijeenkomst in alle rust.

 

Benedenzaal

De benedenzaal is een ruime vergaderzaal en heeft een informelere sfeer. In vergaderopstelling met mobielscherm kunt u hier met ±16 personen vergaderen, mocht u geen mobielscherm nodig hebben dan kunt u hier ook comfortabel vergaderen met ±24 personen. Deze ruimte is zeer geschikt om de bijeenkomst af te sluiten met een borrel aan de mooie bar.

De benedenzaal is ongeveer +/- 70m2

 

Dennen & Horst

In 2011 hebben wij achteraan ons restaurant een nieuwe vleugel gebouwd met twee ruime vergaderzalen Dennen & Horst die ook gemakkelijk samengevoegd kunnen worden tot één grote zaal Dennenhorst. Zaal Dennen en Horst hebben beiden dezelfde stijl, veel daglicht, het gemakkelijke Barco Systeem en een eigen koffiemachine en koelkast voor uw vergadergemak. De zalen hebben een ruime hoeveelheid daglicht, deur naar buiten en zijn flexibel qua opstellingen. Het verschil tussen zaal Dennen en Horst zit in de lay out van de zaal. Bij zaal Dennen staat alles in de breedte opgesteld, bij zaal Horst in de lengte.

De afmeting van beide zalen zijn 7 x 10m.

 

Het Theehuis

Het Theehuis is een welbekende vergader- en diner ruimte aan ons restaurant en heeft een informelere sfeer. In vergaderopstelling met beamer kunt u hier met ±12 personen vergaderen, mocht u geen beamer nodig hebben dan kunt u hier ook comfortabel vergaderen met ±20 personen. Tussen het vergaderen door kunt u ook gebruik maken van het naastgelegen terras. Op uw verzoek kunnen wij een gedeelte hiervan voor uw gezelschap reserveren. Het terras is via een glazen schuifdeur eenvoudig te bereiken vanuit de zaal.

Het Theehuis is ongeveer 11,5 x 4,5 m.

Vergadering boeken
Luxe vergaderruimte. Volledige privacy voor 8-10 personen.
Plenaire vergaderruimte op de begane grond. Ruimte om te ontspannen en 4 vergaderkamers op de eerste verdieping.
Airco, private parking mogelijkheid en verwarmde veranda.
Vergaderen mogelijk tot 10 deelnemers, afhankelijk van opstelling met of zonder beamer.
Onze meest informele zaal. Ingang via onze serre en gelegen naast ons terras.
Ruimte van 11,5 x 4,5m, ±52m2
Airco en toegang naar terras
vergaderen mogelijk tot 12 of 20 deelnemers, afhankelijk van opstelling met of zonder beamer
Ruime moderne zaal met eigen luxe koffiezetapparaat en gevulde koelkast.
Ruimte van 7 x 10m, ±70m2
Airco en Barco Clickshare
vergaderen mogelijk tot 40 deelnemers, afhankelijk van de opstelling
Ruime moderne zaal met eigen luxe koffiezetapparaat en gevulde koelkast.
Ruimte van 7 x 10m, ±70m2
Airco en Barco Clickshare
vergaderen mogelijk tot 40 deelnemers, afhankelijk van de opstelling
Zaal Dennen en Horst samengevoegd tot een grote vergader en/of presentatie ruimte.
Ruimte van 14 x 10m, ±140m2
Airco en Barco Clickshare
vergaderen mogelijk tot 90 deelnemers, afhankelijk van de opstelling

Restaurant

Lunch & Diner

Laat ons keukenteam voor uw deelnemers zorgen. Wij gebruiken zoveel mogelijk streekproducten en weten precies wat er in ons eten zit en waar het vandaan komt. Als u of een van uw cursisten dus een allergie of speciaal dieet heeft is dit geen probleem. Laat ons dit wel ruim van tevoren weten, zodat onze chefs er alle aandacht aan kunnen besteden.

 

Lunch

Uw lunch start met soep uitgeserveerd aan tafel, waarna uw groep gebruik kan maken van het lunchbuffet in ons restaurant. Wij reserveren een tafel speciaal voor uw gezelschap, maar bij mooi weer is het ook mogelijk om op ons zonnige terras te lunchen. Ons lunchbuffet bestaat uit een kop soep, Veluws brood, kazen, vleesbeleg, salade, kroketten en u kannen melk, karnemelk en jus d’orange.

 

Diner

Onze chefkok maakt speciaal voor jullie groep een menu. Tijdens de lunch geven wij het menu, zodat iedereen een keuze kan maken voor het hoofdgerecht. Uiteraard houden wij rekening met de opgegeven allergieën en diëten. Onze vergadermenu’s verschillen dagelijks, maar deze zijn zeer vergelijkbaar met de gerechten van onze dinerkaart.

 

Snack tussendoor

Geserveerd in of buiten uw zaal. Ons keukenteam kan zorgen voor een warme, koude of gezonde snack voor eventueel tussen lunch en diner door. Laat ons weten wat u in gedachten heeft, wij denken graag met u mee.

 

JanHoofdEntrecoteSmall
untitled-0271
vergaderzalen web 2019-0576
RS coquilles
Web Edit-0049
DLB voorkant

Hotel

Overnachtingen

Al onze 18 kamers bevinden zich in twee losse gebouwen naast ons restaurant. Hierdoor is er meer rust en heeft iedere kamer een balkon of terras met uitzicht op groen. Al onze kamers zijn tweepersoonskamers. In gebouw Taxus is het mogelijk om de bedden eventueel uit elkaar te zetten. Hier hebben wij 6 classic kamers met douche en 2 comfort kamers met bad. Alle kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een eigen terras met een zitje voor twee. Ons tweede gebouw Larix bevindt zich achter Taxus en heeft onze junior suite, 5 deluxe kamers met bad en 4 comfort kamers met douche. Onze bedden in Larix hebben handgemaakte savoir matrassen gemaakt van lamswol, kasjmier, paardenhaar en meer natuurlijke materialen.

 

 

Voorovernachtingen

Speciaal voor deelnemers of trainers die gebruik maken van een van onze zalen bieden wij een speciaal tarief voor voorovernachtingen.

 

Meer hotelkamers

Wijzelf beschikken over 18 tweepersoons hotelkamers, maar werken regelmatig samen met lokale hotels als wij meer kamers nodig hebben. Wij kunnen hierbij ook onze shuttle service aanbieden om uw vergadergasten te vervoeren. De hotels waarmee wij samenwerken liggen binnen 5 minuten afstand per auto.

 

Locatie

Midden in Nederland

    • ± 20 minuten vanaf Veenendaal
    • ± 15 minuten vanaf Barneveld
    • ± 30 minuten vanaf Arnhem
    • ±15 minuten vanaf Ede

Wij zijn vanaf de snelweg het makkelijkste te bereiken via afslag Lunteren van de A30. De A30 is direct te bereiken via de A1 en de A12.

 

Middelpunt van Nederland

Lunteren is het geografische middelpunt van Nederland, gemeten vanaf de 4 uiterste punten van ons land.

Het middelpunt van Nederland ligt in het bos en ligt ongeveer op 2km afstand van ons hotel, ligt aan de route die u wandelt.

 

Restaurant
Reserveer gemakkelijk en direct uw tafel voor lunch of diner.
Hotel
Reserveer zonder moeite een of meerdere kamers.
Wij zijn even gesloten van 22 juli t/m 8 augustus
Vrijdag 9 augustus staan wij weer voor u klaar
We are closed from 22nd of July till the 8th of August
We open again Friday the 9th of August
Vanaf 1 juni 2020 - 12.00 uur is reserveren voor het restaurant weer mogelijk!

Reserveren kan alleen telefonisch voor:
Lunch - 12.00-13.15 uur of vanaf 13.30 uur
Diner - 16.30-19.15 uur of vanaf 19.30 uur

Voor het terras is reserveren niet mogelijk, omdat we geen plaats binnen kunnen garanderen als het slecht weer wordt.

Het hotel blijft geopend. We werken uiteraard volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.

We zien er naar uit om u weer te verwelkomen in ons gezellige restaurant of op ons mooie terras!

Reserveren voor het restaurant
Luxe vakantievilla
Heerlijk genieten van een luxe vakantie in de Lunterse Bossen
Vanaf vrijdag 5 januari verwelkomen we jullie graag weer bij ons in het restaurant
Wijn zijn gesloten t/m donderdag 4 januari.